Hege – 1 år etter

8 uker til et lettere liv

1 år har snart gått siden jeg startet min livsstilsendring i mai 2020 med 8 ukers program sammen med personlig trener Renate Bolland, og hennes Trenpånett.no

Jeg skrev ned konkrete mål og fikk spørsmål om hvorfor? Og om jeg hadde viljestyrke til å klare å gjennomføre. Joda det gikk bra, og jeg ble skikkelig motivert, og publisert på sosiale medier, noe som gjorde meg enda mer motivert.

Etter 8 uker hadde jeg tatt av 14 kg og det ga stor motivasjon til å fortsette. Jeg stabiliserte vekten og gikk gradvis ned og i skrivende stund viser vekta -25 kg. Altså de første 8 ukene la grunnlaget for meg.

Nå er det like før ny sommer og jeg trenger litt drahjelp for å ta de siste kiloene før jeg skal si meg fornøyd og bare leve videre med min nye livsstil.

På mandag for 2 uker siden startet jeg derfor en ny 8 uker, nye skriftlige mål ble satt, jaggu ble jeg plutselig supermotivert igjen. Vekt, mål, løpetest, pushups, planke og burpees ble dokumentert, første delmål var egentlig satt til Tordenskjoldløpet, men nå vart ikke det pga covid og at jeg er bosatt i Malvik kommune.

Så derfor satser vi heller på et løp via bedriftsidretten før Trondheim Maraton er neste store løpemål i September. Jeg skal blogge og dele litt – det motivere meg enda mer, kanskje flere blir motivert ? Starte på mandag ? Følg med… oppdatering kommer…. En oppfordring til dere alle tenk på kostholdet, «kom i form» og ta vare på helsa deres – jeg lover livet blir bare bedre og bedre…. det erfarer jeg iallefall!

Har du spørsmål?

Personlig trener Renate hjelper deg gjerne!