Har du vurdert å gjøre treningen hjemme framfor å dra på treningssenter? Vi går gjennom flere fordeler du får ved hjemmetrening.

Du sparer tid 

Mange nordmenn har en travel hverdag og tiden det tar å reise til og fra et treningssenter, kan være nok til at man velger å droppe treningen. I tillegg til reisingen unngår du å måtte pakke treningsbag og finne parkeringsplass!

Slipp ventetid på maskiner og utstyr

Det kan være irriterende å måtte vente på ledige maskiner og utstyr når man er godt i gang med treningen. I ditt eget hjem har du treningsutstyret for deg selv og får en effektiv treningsøkt.

Du sparer penger

Hjemmetrening er gratis!  Foruten abonnementet, sparer du også transportkostnader (bom og drivstoff).

Tren når du vil

Dersom du velger å trene hjemme vil du ha muligheten til å tilpasse treningen ut fra når du har ledig tid. Du styrer selv når gruppetimene starter og slipper å forholdet deg til åpningstider. 

Slipp avbrytelser fra andre og tren i ditt eget tempo

Hjemme får du trent alene i fred og ro. Du kan bruke tid på å lære deg nye øvelser og teknikker, uten avbrytelser fra andre.  Du kan trene i ditt eget tempo.

Unngå å bli smittet

Når du trener hjemme er du beskyttet mot all smitte. På treningsstudio er det mange personer som bruker det samme utstyret og maskinene i løpet av en dag. Dette kan potensielt være en stor smittespreder.